Családi fotózás

A családi fotózás során az életetek mérföldköveit szeretném megörökíteni. Legyen szó családbővülésről, különleges eseményről, ünnepről. Olyan képek készülnek egy-egy ilyen alkalommal, melyek sokáig díszíthetik otthonotok falát, szívesen mutatsz meg gyerekeidnek és tökéletes ajándékok lehetnek a nagyszülőknek. A fotózás helyszíne lehet az otthonotok, de szabadtérre vagy stúdióba is szervezhetjük. A legfontosabb, hogy természetes, sallangmentes képeket adjak át nektek, melyeken valódi önmagatokat láthatjátok viszont! 

Lifestyle családi fotózás

Sokan az „éves” fotózást az adventi időszakra ütemezik, de személy szerint a karácsonyi képeket külön kategóriaként kezelném. Ha szeretnéd minden évben dokumentálni a gyermekeid fejlődését, növekedését inkább olyan környezetet javasolnék, ami jó értelemben hétköznapibb. Szervezzünk egy játszós, rohangálós, természetben bolyongós délutánt ahol nem kell ünneplőben feszengeni. A kültéri fotózásokat áprilistól októberig tudjuk megszervezni. A nyári hónapokban hétköznapi időpontot tudok biztosítani, tavasszal és ősszel korlátozott számban hétvégi időpontok is elérhetőek.

Kisbabákat nagyon szívesen fotózok otthoni környezetben, így ha nem szeretnétek a megszokott kuckójából kimozdítani a család legkisebb tagját ez is megoldható. Ha stúdiós családi fotózás a tervetek, különböző stílusú bérelhető műtermek közül tudtok választani. Debrecenben például a White Room Studioba és az ArtRoom stúdióba rendszeresen visszatérek, de budapesti termek közül is vannak kedvenceim, amik alkalmasak családi fotózásra.

Kismama fotózás

A családi fotózások első kategóriája a kismama fotózás, amely ideális esetben a várandósság 28-32. hetében történik. Kérlek még a 25. hét környékén vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számotokra alkalmas időpontot.

A babaváró fotózásokról részletesen ebben a cikkben írok: Kismama fotózás ötletek és tippek

kismama fotózás Budapest
kismama fotózás Debrecen
kismama fotózás Nordix

Kedves Betti!⁠ Nagyon köszönjük a tegnapi alkalmat, a türelmedet, a rugalmasságodat!⁠ Csak egy “megérzés” volt, hogy műtermi, beállított képek helyett valami sokkal spontánabbat szeretnék, de utólag belegondolva, örülök, hogy a gyerekeink azt tapasztalhatták meg a fotózás során, hogy úgy “jók”, ahogy vannak, hogy nem kell egy külső személynek megkomponálni a mozdulataikat ahhoz, hogy kellően idilli legyen az eredmény.⁠ Szóval sokat jelent nekünk, hogy partner voltál mindehhez.

Barbi

Betti, nagyon szépen köszönjük a mai napot, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! Annyira jó, hogy melletted egyáltalán nem feszeng senki, nevetünk, viccelődünk, jól érezzük magunkat, és jó képek is készülnek. Szerintem olyan sokat jelent, hogy kedves vagy. Köszönjük!

Szilvi

Szia Betti! Csak szerettem volna megköszönni a mai fotózást. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. 🥰 (Még a férjem is azt mondta, hogy jó volt, pedig őt a hideg rázza az ilyenektől. 😅)

Viki

 A kismama és családi csomagokról illetve a fotózás részleteiről e-mailben küldök tájékoztatást az érdeklődőknek. 

A szezonális (pl. karácsonyi) fotózásokra egyedi árajánlattal készülök.

Csomagajánlatok és részletes tájékoztató

A családi fotózás aloldalon túl, további hasznos tartalmakat találtok a témában az alábbi blogbejegyzésekben: