Családi fotózás

A családi életetek mérföldköveit célom megörökíteni. Legyen szó családbővülésről, különleges eseményről, ünnepről. Olyan képek készülnek egy-egy ilyen alkalommal, melyek sokáig díszíthetik otthonotok falát, szívesen mutatsz meg gyerekeidnek és tökéletes ajándékok lehetnek a nagyszülőknek. A fotózás helyszíne lehet az otthonotok, de szabadtérre vagy stúdióba is szervezhetjük. A legfontosabb, hogy természetes, sallangmentes képeket adjak át nektek, melyeken valódi önmagatokat láthatjátok viszont! 

Lifestyle családi fotózás

Sokan az „éves” fotózást az adventi időszakra ütemezik, de személy szerint a karácsonyi képeket külön kategóriaként kezelném. Ha szeretnéd minden évben dokumentálni a gyermekeid fejlődését, növekedését inkább olyan környezetet javasolnék, ami jó értelemben hétköznapibb. Szervezzünk egy játszós, rohangálós, természetben bolyongós délutánt ahol nem kell ünneplőben feszengeni. A kültéri fotózásokat áprilistól októberig tudjuk megszervezni. A nyári hónapokban hétköznapi időpontot tudok biztosítani, tavasszal és ősszel korlátozott számban hétvégi időpontok is elérhetőek.

Kisbabákat nagyon szívesen fotózok otthoni környezetben, így ha nem szeretnétek a megszokott kuckójából kimozdítani a család legkisebb tagját ez is megoldható.

Kismama fotózás

A családi fotózások első kategóriája a kismama fotózás, amely ideális esetben a várandósság 28-32. hetében történik. Kérlek még a 25. hét környékén vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számotokra alkalmas délutánt.

 A fotózásra kismama ruha bérlésére is van lehetőség!

kismama fotózás Budapest
kismama fotózás Debrecen
kismama fotózás Nordix

Kedves Betti!⁠ Nagyon köszönjük a tegnapi alkalmat, a türelmedet, a rugalmasságodat!⁠ Csak egy “megérzés” volt, hogy műtermi, beállított képek helyett valami sokkal spontánabbat szeretnék, de utólag belegondolva, örülök, hogy a gyerekeink azt tapasztalhatták meg a fotózás során, hogy úgy “jók”, ahogy vannak, hogy nem kell egy külső személynek megkomponálni a mozdulataikat ahhoz, hogy kellően idilli legyen az eredmény.⁠ Szóval sokat jelent nekünk, hogy partner voltál mindehhez.

Barbi

 A kismama és családi csomagokról illetve a fotózás részleteiről e-mailben küldök tájékoztatást az érdeklődőknek. 

A szezonális (pl. karácsonyi) fotózásokra egyedi árajánlattal készülök.

Csomagajánlatok és részletes tájékoztató