Jegyes fotózás

A legtöbb pár igénybe szokta venni a jegyes fotózás lehetőségét. Ez remek alkalom arra, hogy a fotóssal jobban összeszokjanak és a nagy napon oldottabban mozogjanak a kamera előtt. A fotózás során készült képeket pedig meghívókhoz, az esküvői dekorációhoz is felhasználhatják, hogy személyesebbé tegyék a helyszínt.

Páros fotózásra nem csak jegyesek jelentkezhetnek, illetve nem muszáj megvárni a tavaszt. Az őszi és téli sorozatok ugyanolyan romantikusak! Inspirálódhattok a jegyes fotózás galéria képeiből, amelyek különböző helyszíneken, különböző évszakokban készültek. 

jegyes fotózás

Adél és Bence

Jegyes fotózás galéria: az Alföld közepén

Petra és Zoli

Jegyes fotózás galéria: őszi naplemente

A jegyes fotózás szolgáltatást nem muszáj esküvői csomaggal együtt igénybe venni, teljesen független szolgáltatásként is kérhettek rá árajánlatot. A fotózás helyszíne lehet az otthonotok, de szabadtérre vagy stúdióba is szervezhetjük. Elsődlegesen Debrecenben és Budapesten vagyok elérhető, de más javaslatokra is nyitott vagyok. A részleteket e-mailben tudjuk megbeszélni.

Csomagajánlatok és részletes tájékoztató

Betti készítette a jegyes és az esküvői képeinket is. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, Betti remekül ránk hangolódott. Gyönyörű díszdobozban kaptuk a képeket, amikért odáig vagyunk! A rokonok és a barátok is dicsérték az elkészült munkát. Csak ajánlani tudjuk a Malom Fókuszt!

Panni és Árpi

A jegyes fotózás galéria oldalán túl, további hasznos tartalmakat találtok az alábbi blogbejegyzésekben, ha jegyes fotózásra készültök:

Jegyes fotózás Debrecen

Hogyan készüljünk jegyes fotózásra?

A jegyes fotózás során a legfontosabb, hogy természetes, sallangmentes képek készüljenek, melyeken valódi önmagatokat láthatjátok viszont! Gyakran fejtörést okoz az ideális öltözék megtalálása. Egyszerűen megválaszolhatnám

Tovább olvasom »