fbpx

Jegyes fotózás

A legtöbb pár igénybe szokta venni a jegyes fotózás lehetőségét. Ez remek alkalom arra, hogy a fotóssal jobban összeszokjanak és a nagy napon oldottabban mozogjanak a kamera előtt. A fotózás során készült képeket pedig meghívókhoz, az esküvői dekorációhoz is felhasználhatják, hogy személyesebbé tegyék a helyszínt. Páros fotózásra nem csak jegyesek jelentkezhetnek, illetve nem muszáj megvárni a tavaszt. Az őszi és téli sorozatok ugyanolyan romantikusak! Inspirálódhattok a jegyes fotózás galéria képeiből, amelyek különböző helyszíneken, különböző évszakokban készültek. További tippekért olvassátok el a folyamatosan frissülő bejegyzéseket a Malom Fókusz Blogján. A saját fotós tapasztalatimon kívül rendszeresen megosztok más szolgáltatókkal készített interjúkat is esküvő témakörben. Ha van olyan téma, amiről bővebben is tájékozódnátok, írjátok meg e-mailben és igyekszem körüljárni a témát egy újabb cikkben.

jegyes_fotzas_debrecen_03

Adél és Bence

Jegyes fotózás galéria: az Alföld közepén

Petra és Zoli

Jegyes fotózás galéria: őszi naplemente

A jegyes fotózás szolgáltatást nem muszáj esküvői csomaggal együtt igénybe venni, teljesen független szolgáltatásként is kérhettek rá árajánlatot. A fotózás helyszíne lehet az otthonotok, de szabadtérre vagy stúdióba is szervezhetjük. Elsődlegesen Debrecenben és Budapesten vagyok elérhető, de más javaslatokra is nyitott vagyok. A részleteket e-mailben tudjuk megbeszélni.

Csomagajánlatok és részletes tájékoztató

Betti készítette a jegyes és az esküvői képeinket is. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, Betti remekül ránk hangolódott. Gyönyörű díszdobozban kaptuk a képeket, amikért odáig vagyunk! A rokonok és a barátok is dicsérték az elkészült munkát. Csak ajánlani tudjuk a Malom fókuszt!

Panni és Árpi