Esküvői fotózás

Ha az esküvői képeiden valódi érzelmeket, megható vagy vicces pillanatokat szeretnél viszontlátni, akkor jó helyen jársz.

Az esküvői fotózás részletes tájékoztatóját és az árlistát e-mailben küldöm el az érdeklődőknek. A csomagok csak iránymutatók! Az igényeitekhez igazodva, megbeszélés alapján dolgozom ki a végső árajánlatot.

Az oldalon csak összefoglaló galériákat találtok, de szívesen küldök teljes esküvői anyagokat is referenciaként!

Esküvői fotós Debrecen

Vivi és Áron - Degenfeld-Schomburg Kastély

Egy bevállalós, stílusos, extra jófej páros, akikkel a kreatív fotózás szinte játék volt. Ha a menyasszony is fotós… Nem csak azt a bizonyos gatyát kellett felkötnöm, hanem nagyon kreatív javaslatokra is számíthattam. Mikor Vivi először felvetette a bauxitbányát, madarat lehetett volna velem fogatni, hiszen az én bakancslistámon is szerepelt. Tudtam hogy Vivihez és Áronhoz nagyon fog passzolni a helyszín és a bohém stílus, hiszen egy hasonló tematikájú fotózáson már dolgoztunk együtt. A végeredmény viszont felülmúlta az elvárásainkat, tökéletes volt a harmónia! Egy héttel később, az esküvőjük napján bebizonyították, hogy nem csak modellkedésben profik, de bulizásban is verhetetlenek!

Helyszín: Degenfeld-Schomburg Kastély Téglás
Videós: Fülöp Feri Fotó
Ceremóniamester: Zentai Edit
Dj: DJ Csiki
Smink: Kertész Zsófia
Haj: Berni Hairstyles
Menyasszonyiruha: La Femme Szalon
Menyecskeruha: Éva Szalon

kreatív fotózás

Kata és Pali - Gömöri menyegző

Kata és Pali esküvője hagyományos elemekkel tarkított, de nem mindennapi menyegző volt. Egy aprócska faluban, a nagyszülői ház udvarán szervezték meg a családtagok, barátok segítségével. A kreatív fotózásukat a mesebeli Jósvafőn tartottuk az esküvő napján. A vőfély Battai István volt, akivel nem először volt szerencsém együtt dolgozni. Hamar megtalálta a közös hangot a násznéppel és stílusosan irányította az eseményeket. Igyekeztem a képeimmel megőrizni a vidéki romantika báját, az autentikus részletek őszinteségét. Remélem ezzel a sorozattal sikerül kicsit meghoznom a kedveteket egy sátras lagzihoz.

esküvői fotós

Anna és Jocó - Tuba Vintage

Sokan félnek az őszi esküvőktől, ezért most Anna és Jocó októberi menyegzőjén készült képekkel szeretném eloszlatni az aggodalmat. Ragyogó, napsütéses esküvőt fotózhattam, kültéri ceremóniával, a naplemente fényeiben. Nagyon szeretem a Tuba Tanyás esküvőket. Egy kis eldugott ékszerdoboz az Alföld közepén, mézeskalács házikókkal, kemencében sült finomságokkal, hangulatos szertartási helyszínnel. Ha szeretitek a vidéki hangulatot, de inkább az autentikus vonal áll hozzátok közelebb, mint a dáridó akkor a Tuba Vintage-be könnyen beleszerettek majd.
A külön napos kreatív fotózást az időjárás miatt többször halasztanunk kellett, de Anna és Jocó október 23-án is hősiesen állták a sarat. „Tökéletes pillanatképeket készített és megmutatta milyen szuper kreatív fotók készülhetnek egy modellkedésre alkalmatlan házaspárral.” – az alkalmatlan jelzővel nagyon is vitatkoznék, hiszen Anna királylányként ragyogott Jocó oldalán, aki figyelmesen ráterítette a zakóját a pár perces pihenők alatt.

Helyszín: Tuba Vintage
Dekor: Boróka Dekor
Ceremóniamester: Pethe István
Szertartásvezető:
Kövesdi Anikó
Zenekar: Jónás Trio
Menyasszonyi ruha: Gold&White Menyasszonyi Ruhaszalon

Esküvői fotós Debrecen

Panni és Árpi - Régi Posta Étterem - Debrecen

Pannit és Árpit már évek óta ismerem, így kicsit jobban be tudtam kapcsolódni az esküvő szervezésbe is. Nagyon jól esett, hogy kíváncsiak voltak a véleményemre és bátrán kértek tanácsot, ha valahol egy picit elakadtak. A nagy napjuk pedig végül pont olyan lett, amilyet szerettek volna. Természetesen, sallangmentesen ünnepeltük őket.

„Betti készítette a jegyes és az esküvői képeinket is. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, Betti remekül ránk hangolódott. Gyönyörű díszdobozban kaptuk a képeket, amikért odáig vagyunk! A rokonok és a barátok is dicsérték az elkészült munkát. Csak ajánlani tudjuk a Malom fókuszt!”

Helyszín: Régi Posta Étterem
Videó: Bestman Cinematography
Ceremóniamester: Fazekas László
Zenekar: Happy and Band
Virág: Kovács Zsóka
Dekor: Czaga Design
Meghívó, grafikák: Paletta Műhely
Menyasszonyi ruha: Hey Darling
Smink: Kertész Zsófia

kreatív fotózás

Esküvői fotózás ajánlatkérés