Esküvői fotózás

Ha az esküvői képeiden valódi érzelmeket, megható vagy vicces pillanatokat szeretnél viszontlátni, akkor jó helyen jársz.

Az esküvői fotózás részletes tájékoztatóját és az árlistát e-mailben küldöm el az érdeklődőknek. A csomagok csak iránymutatók! Az igényeitekhez igazodva, megbeszélés alapján dolgozom ki a végső árajánlatot.

Az oldalon csak összefoglaló galériákat találtok, de szívesen küldök teljes esküvői anyagokat is referenciaként!

Esküvői fotós Debrecen

Így zajlik az esküvői fotózás folyamata:

Az ügyfeleimmel az esküvői fotózás folyamata akár hónapokon át tartó közös munkát is jelenthet. Hogy mégis milyen állomásai vannak a projektnek? Lássuk:

Kapcsolatfelvétel és árajánlat

Általában e-mailben szoktátok velem felvenni a kapcsolatot, amire válaszként egy részletes tájékoztatót küldök az esküvői fotózás menetéről, gyakori kérdésekről és a választható csomagokról. A csomagok iránymutatók, egyedi elképzelésekhez alkalmazkodva módosíthatók.

Szerződéskötés

Ha szimpatikus az ajánlatom és mellettem döntötök, a következő lépés a szerződéskötés. Ez történhet személyes találkozó során is, ahol lehetőségünk van megismerkedni és átbeszélni a részleteket. A foglalót is ilyenkor szükséges befizetnetek.

Egyedi fotósorozat tervezése

A megbeszélés segít abban, hogy tudjam milyen apró részletek fontosak a számotokra, hogy ezekre is jusson kellő figyelem és idő, nem csak az olyan klasszikus fotókra mint az első csók. A személyiségetekhez és az esküvő stílusához passzoló fotózási helyszíneket is könnyebb javasolnom, ha előzetesen beavattok a történetekbe.

Az esküvő napja

A nagy napon a pillanatok megörökítése nem csak a ceremóniára korlátozódik, hanem a láthatatlan részletek, a családi percek és a hangulat megörökítése is éppolyan fontos.

Utómunka és a képek átadása

Körülbelül egy hónap után átadom a teljes galériát, amelyet gondos szerkesztéssel, utómunkázva fogtok megkapni. Egyedi tervezésű díszdobozban veszitek át a “készterméket”. Ez tartalmazni fogja a pendrive-ot, rajta az összes szerkesztett képpel és 30 db nyomtatott fotót.

Hogy ezután mi történik?

Javaslom, hogy bontsatok egy üveg bort és bekuckózva nézzétek meg az albumot és éljétek át újra az esküvőtök legjobb pillanatait!

A legjobb döntés volt Bettit felkérni az esküvői és a kreatív fotózásunkra. Nemcsak egy nagyszerű fotóst de egy csodálatos embert ismerhettünk meg a személyében, aki végig segített minket a nagy napon és gyönyörűen örökítette meg a legfontosabb pillanatokat. Kedves Betti! Még egyszer köszönjük a munkád, imádjuk a fotókat!

Fanni

A 2024-es foglalási naptár már nyitva! Ha nem szeretnél lemaradni, mielőbb vedd fel velem a kapcsoaltot!

Csomagajánlatok, esküvői fotózás részletes tájékoztató

Számomra kiemelten fontos, hogy minden pillanatban az érzelmek és az igazi történetek álljanak a fókuszban. Nem csak egy fotós vagyok, hanem egy történetmesélő, aki igyekszik átadni az esküvő varázsát és valódi érzelmi mélységét a képeken keresztül. Ha hozzám fordultok, nemcsak szakértői hozzáállást, vagy rutin megoldásokat fogtok kapni, hanem empátiát, egy extra koszorúslányt, aki támogat benneteket a nagy napon.

Esküvői fotós Malom Fókusz Köszönöm

Betti nem csak a fotózásban profi, de a személyiségének köszönhetően az előkészítéstől az utómunkáig a legrugalmasabb és legkedvesebb partner, ami hatalmas support tud lenni 1-1 nagy családi esemény megörökítése esetén. Varázslatos hangulatú atmoszféra és képek, rugalmas hozzáállás, bátran ajánljuk!

Szandi

Esküvői fotózás ajánlatkérés

Vivi és Áron - Degenfeld-Schomburg Kastély

Egy bevállalós, stílusos, extra jófej páros, akikkel a kreatív fotózás szinte játék volt. Ha a menyasszony is fotós… Nem csak azt a bizonyos gatyát kellett felkötnöm, hanem nagyon kreatív javaslatokra is számíthattam. Mikor Vivi először felvetette a bauxitbányát, madarat lehetett volna velem fogatni, hiszen az én bakancslistámon is szerepelt. Tudtam hogy Vivihez és Áronhoz nagyon fog passzolni a helyszín és a bohém stílus, hiszen egy hasonló tematikájú fotózáson már dolgoztunk együtt. A végeredmény viszont felülmúlta az elvárásainkat, tökéletes volt a harmónia! Egy héttel később, az esküvőjük napján bebizonyították, hogy nem csak modellkedésben profik, de bulizásban is verhetetlenek!

Helyszín: Degenfeld-Schomburg Kastély Téglás
Videós: Fülöp Feri Fotó
Ceremóniamester: Zentai Edit
Dj: DJ Csiki
Smink: Kertész Zsófia
Haj: Berni Hairstyles
Menyasszonyiruha: La Femme Szalon
Menyecskeruha: Éva Szalon

kreatív fotózás

Kata és Pali - Gömöri menyegző

Kata és Pali esküvője hagyományos elemekkel tarkított, de nem mindennapi menyegző volt. Egy aprócska faluban, a nagyszülői ház udvarán szervezték meg a családtagok, barátok segítségével. A kreatív fotózásukat a mesebeli Jósvafőn tartottuk az esküvő napján. A vőfély Battai István volt, akivel nem először volt szerencsém együtt dolgozni. Hamar megtalálta a közös hangot a násznéppel és stílusosan irányította az eseményeket. Igyekeztem a képeimmel megőrizni a vidéki romantika báját, az autentikus részletek őszinteségét. Remélem ezzel a sorozattal sikerül kicsit meghoznom a kedveteket egy sátras lagzihoz.

esküvői fotós

Anna és Jocó - Tuba Vintage

Sokan félnek az őszi esküvőktől, ezért most Anna és Jocó októberi menyegzőjén készült képekkel szeretném eloszlatni az aggodalmat. Ragyogó, napsütéses esküvőt fotózhattam, kültéri ceremóniával, a naplemente fényeiben. Nagyon szeretem a Tuba Tanyás esküvőket. Egy kis eldugott ékszerdoboz az Alföld közepén, mézeskalács házikókkal, kemencében sült finomságokkal, hangulatos szertartási helyszínnel. Ha szeretitek a vidéki hangulatot, de inkább az autentikus vonal áll hozzátok közelebb, mint a dáridó akkor a Tuba Vintage-be könnyen beleszerettek majd.

 
A külön napos kreatív fotózást az időjárás miatt többször halasztanunk kellett, de Anna és Jocó október 23-án is hősiesen állták a sarat. „Tökéletes pillanatképeket készített és megmutatta milyen szuper kreatív fotók készülhetnek egy modellkedésre alkalmatlan házaspárral.” – az alkalmatlan jelzővel nagyon is vitatkoznék, hiszen Anna királylányként ragyogott Jocó oldalán, aki figyelmesen ráterítette a zakóját a pár perces pihenők alatt.

Helyszín: Tuba Vintage
Dekor: Boróka Dekor
Ceremóniamester: Pethe István
Szertartásvezető:
Kövesdi Anikó
Zenekar: Jónás Trio
Menyasszonyi ruha: Gold&White Menyasszonyi Ruhaszalon

Esküvői fotós Debrecen

Panni és Árpi - Régi Posta Étterem - Debrecen

Pannit és Árpit már évek óta ismerem, így kicsit jobban be tudtam kapcsolódni az esküvő szervezésbe is. Nagyon jól esett, hogy kíváncsiak voltak a véleményemre és bátrán kértek tanácsot, ha valahol egy picit elakadtak. A nagy napjuk pedig végül pont olyan lett, amilyet szerettek volna. Természetesen, sallangmentesen ünnepeltük őket.

„Betti készítette a jegyes és az esküvői képeinket is. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, Betti remekül ránk hangolódott. Gyönyörű díszdobozban kaptuk a képeket, amikért odáig vagyunk! A rokonok és a barátok is dicsérték az elkészült munkát. Csak ajánlani tudjuk a Malom fókuszt!”

Helyszín: Régi Posta Étterem
Videó: Bestman Cinematography
Ceremóniamester: Fazekas László
Zenekar: Happy and Band
Virág: Kovács Zsóka
Dekor: Czaga Design
Meghívó, grafikák: Paletta Műhely
Menyasszonyi ruha: Hey Darling
Smink: Kertész Zsófia

kreatív fotózás

Esküvői fotózás ajánlatkérés

Az esküvői fotózás galéria oldalán túl, további hasznos tartalmakat találtok az alábbi blogbejegyzésekben, ha esküvői fotózásra készültök:

Esős esküvő

Egy esős esküvő margójára

A legtöbb esküvői inspirációs fotó úgy érzitek, hogy tökéletes amerikai, verőfényes napsütéses helyszínen készül? Ebben a cikkben egy esős esküvő beszámolóját olvashatjátok egy húsvér fiatal

Tovább olvasom »