Milyen szerepe lehet egy stúdiónak az esküvőkben?

Kerekes Edinával, a Kerena Stúdió megálmodójával beszélgettünk az ifjú pároknak szóló szolgáltatás csomagról. A Kerena egy bérelhető helyszín, főként fotózásokhoz szokták használni, de adott már helyet filmkészítéshez, ügyfél találkozóknak, és vállalkozásoknak akik termékeiket egyedi, tematikus környezetben szerették volna fotózni, bemutatni. Egyszer még esküvői szertartás is volt szűk családi körben a Kerenában…

Honnan jött a stúdió ötlete?

Maga az ötlet megszületése, hogy szinte megszállottan szeretek dekorálni. A Kerena megvalósítása előtt már követtem külföldön lévő stúdiókat és mindig lenyűgözött, ahogy milyen fantasztikus dolgokat alkotnak és milyen hihetetlenül más hangulatot kölcsönöz egy fotózásnak. Valahol ez a gondolat ébresztett vágyat bennem, hogy én is szeretnék egy helyet, amit saját tervezés alapján dekorálok. Ezt az ötletemet megosztottam a férjemmel is, aki természetesen támogatott benne, majd néhány baráttal is beszélgettem, akik mellesleg fotóznak, így a kellő motivációt megkapva neki kezdtem a Kerena megvalósításához.

Jegyesek számára milyen lehetőségeket nyújt a Kerena?

Kerekes Edina – a Kerena Stúdió megálmodója

Kerena mint jegyes fotózás helyszíne

Manapság a legtöbb pár igénybe szokta venni a jegyes fotózás lehetőségét. Ez remek alkalom arra, hogy a fotóssal jobban összeszokjanak és a nagy napon oldottabban mozogjanak a kamera előtt. Ezeket a fotózásokat az esküvő előtt több hónappal is megszervezhetik. Ha még hűvös, szeszélyes az időjárás, praktikus beltérben fotózni. Az is szempont lehet, ha az esküvői kreatív fotózást kültérre tervezik, de szeretnék kipróbálni magukat egy felszerelt stúdióban is. Erre ad lehetőséget a Kerena, aminek a dekorációja a pár elképzeléseihez igazodhat. Időzíthetik a fotózást pl. Valentin-napra és ennek fényében tematikus dekort kap a stúdió.

Kreatív fotózás helyszíne

Ilyenkor megbeszéljük milyen dekorációt szeretnének, ennek van egy plusz költsége és gyakorlatilag csak a pár részére berendezem, dekorálom a stúdiót a fotózás idejére. Kérhetnek élő virágot, gyertyafényes vacsora asztalt és más hasonló dolgokat. A stúdió esős időben is gyors megoldást jelent. Főként, ha Debrecen belvárosában tervezik a fotózást, és a fotózás előtt vagy alatt elkezd esni az eső. A Kerenát akkor is lehet használni, nem kell hetekkel előre foglalni, ha szabad a stúdió szinte azonnal használatba vehetik. (a fizetést hamarosan közvetlenül  a foglalásnál lehet rendezni)

Alkalmas a helyszín készülődést fotózni

Fejtörést jelenthet, hogy a készülődés momentumait hova kéne szervezni, hogy a fotókon is esztétikus legyen a háttér. A Kerenában akár egy barátnős, koszorúslányos közös pezsgőzéssel is indíthatják a menyasszonyok a napot. Másik érdekesség lehet egy különleges menyasszonyi boudoir fotózás, amihez a stúdió tökéletes környezetet nyújt.

Külső helyszín dekorálása, styled shoot

Ahány jegyespár annyiféle ötlet és elképzelés – néhány szolgáltatóval karöltve szerettük volna megmutatni, hogy nem csak a méregdrága tökéletesen rendezett helyszínek kertjei lehetnek igazán különlegesek egy fotózásra. Megfelelő kiegészítőkkel akár egy erdő is adhat tökéletes helyszínt. Rengeteg kiegészítővel és egy remek csapattal állunk a párok rendelkezésére. Egy rövid beszélgetés alatt kiderítjük, hogy milyen elképzeléseik vannak és megkeressük hozzá a legmegfelelőbb helyet legyen az erdő, rét, tópart és a megfelelő kiegészítők kiválogatásával megvalósítjuk az általunk elképzelt hangulatot és fotózási helyszínt.

Az esküvő helyszínén alkalmazható dekorációk

Fotófalak/sarkok – ezeket akár egyéni elképzelések szerint megtervezem és kihelyezem. 
Vannak úgynevezett DIY fotófalaim illetve a hozzájuk tartozó kiegészítők, amik önmagukban is bérelhetőek ezt az opciót azoknak a  pároknak ajánljuk, akik szeretnék saját kezűleg elkészíteni a fotófalukat.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a stúdió, vegyétek fel a kapcsolatot Kerekes Edinával, a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén. Ha pedig már tudjátok melyik időpontban lenne szükségetek a Kerenára, foglaljátok le kényelmesen, online: www.kerenastudio.hu!

Ez a bejegyzés a debreceni fotózási helyszíneket bemutató sorozat részeként készült el. Az eddig publikált cikkeket is érdemes elolvasnod, ha inspirációt gyűjtesz közelgő fotózásotokhoz.
További cikkek a témában:

A bejegyzésben szereplő fotókat Fehér Dániel, Kerekes Edina és a Malom Fókusz készítette.