Jegyes fotózás helyszín Debrecen

Új fotózási helyszín Debrecenben

A Kerena Studio egy külső fotózási helyszínnel bővült, amely a Csereerdő szíve nevet kapta. A hely házigazdája – Kerekes Edina, dekoros –  a kreativitását már nem csak a belvárosi stúdióban csillogtathatja meg, hanem egy mesébe illő erdőszéli kertben is. Edina gyönyörű dekorációs elemeket, tematikus sarkokat készít a fotózásokra, de természetesen az új helyszín kellékek nélkül is csodálatos zöld sziget.

Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő
Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő

Tehát a Csereerdő szíve Debrecen legújabb bérelhető külső fotózási helyszíne, egyedi dekorációval, jegyes, esküvői, szülinapi, gyermek vagy családi fotózásokra, sőt külső szertartás helyszínnek is kiválóan megfelel!

Orsi és Ádám jegyes fotózása

A jegyes fotózáshoz olyan helyszínt álmodott meg a pár, ami természetközeli, rengeteg növénnyel. Fontos szempont volt, hogy kerüljük a kliséket, ne legyen túl elcsépelt a háttér. Egy eldugottabb, romantikus ékszerdobozt álmodtak meg, amire ideális választás volt a Csereerdő szíve, hiszen mi használhattuk először ezt a helyszínt. Égtek a telefonok Orsi és Ádám jegyes fotózása előtt. Az esős időjárás miatt egyre esélytelenebbnek tűnt a külső helyszínünk, de az se volt mindegy, hogy mennyire szárad meg a talaj a fotózásig, hiszen a Kerena Studio dekorációval is készült, amit a vizes fűben nem tudtunk volna használni. Szerencsére még a kezdés előtt pár órával elállt az eső és a fotózás végén még egy kevés napsütés is jutott.

Jegyes fotózás Debrecen
Jegyes fotózás Debrecen
Jegyes fotózás Debrecen

A helyszín előnyei, igénybe vehető lehetőségek

  • Debrecenből kocsival pár perc alatt kint is vagytok, mégis nagyon idilli, vidéki hangulat fogad benneteket.
  • A Zsuzsi Erdei Vasút Csereerdő nevű megállójánál található a helyszín, így a vasúti sín akár a képeken is szerepelhet.
  • A kert tulajdonosa, Csengeri Imre, kertépítő és fenntartó, szenvedélyesen űzi a hivatását, amit a kert rendezettsége bizonyít a legjobban. Amennyiben ide szerveznétek a fotózásotokat, egy ápolt, gondozott birtok fogad majd benneteket.
Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő
  • Az egyik melléképület teakonyhával, fürdőszobával van felszerelve. Itt lehetőségetek van átöltözni és a ruháitokat, esetleges kiegészítőket tárolni. 
  • A helyszínen található két tó, melyeknek stílusa különböző. A nagyobb méretű fűzfákkal és néhány paddal van szegélyezve, a kisebbik dísztó a fenyők árnyékában kapott helyet, a partján díszfüvekkel, levendula bokrokkal. De találtok majd itt faházikót, nádast, romantikus kiskaput, farm hangulatot idéző fehér kerítést, barikat, fenyőkkel szegélyezett ösvényt, de összességében minden lehetőség adott egy zöld, természetközeli fotózáshoz.
Jegyes fotózás Debrecen
  • Ha esetleg valamilyen extra tematikát álmodtatok meg, egyedi dekorációt is igényelhettek, legyen az egy tóparti piknik, vagy egy bohém, pávaszékes hangulat.
  • Időpontot kényelmesen, online is tudtok foglalni a Kerena Studio oldalán.

Orsi és Ádám jegyes fotózása előzte meg a helyszín promciós fotózását, amelyről egy külön blogbejegyzésben mesélek, hiszen a legelső styled shoot, amin részt vehettem, egy olyan szolgáltatói csapattal, akiket szívből ajánlok az esküvő előtt álló pároknak.

Ez a bejegyzés a debreceni fotózási helyszíneket bemutató sorozat részeként készült el. Az eddig publikált cikkeket is érdemes elolvasnod, ha inspirációt gyűjtesz közelgő fotózásotokhoz.
További cikkek a témában:

Ha az esküvőtöket szervezitek, de még nincs meg hozzá a fotós, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!

2015-ben fotóztam először esküvőt és a műfajba egyből beleszerettem. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg a jegyesekkel és a fotózásra érkezőkkel. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.