Jegyes fotózás helyszín Debrecen

Új fotózási helyszín Debrecenben

A Kerena Studio egy külső fotózási helyszínnel bővült, amely a Csereerdő szíve nevet kapta. A hely házigazdája – Kerekes Edina, dekoros –  a kreativitását már nem csak a belvárosi stúdióban csillogtathatja meg, hanem egy mesébe illő erdőszéli kertben is. Edina gyönyörű dekorációs elemeket, tematikus sarkokat készít a fotózásokra, de természetesen az új helyszín kellékek nélkül is csodálatos zöld sziget.

Tehát a Csereerdő szíve Debrecen legújabb bérelhető külső fotózási helyszíne, egyedi dekorációval, jegyes, esküvői, szülinapi, gyermek vagy családi fotózásokra, sőt külső szertartás helyszínnek is kiválóan megfelel! A terasz átalakítása óta, akár lagzit is szervezhetnek ide a párok

Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő
Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő

Orsi és Ádám jegyes fotózása

A jegyes fotózáshoz olyan helyszínt álmodott meg a pár, ami természetközeli, rengeteg növénnyel. Fontos szempont volt, hogy kerüljük a kliséket, ne legyen túl elcsépelt a háttér. Egy eldugottabb, romantikus ékszerdobozt álmodtak meg, amire ideális választás volt a Csereerdő szíve, hiszen mi használhattuk először ezt a helyszínt. Égtek a telefonok Orsi és Ádám jegyes fotózása előtt. Az esős időjárás miatt egyre esélytelenebbnek tűnt a külső helyszínünk, de az se volt mindegy, hogy mennyire szárad meg a talaj a fotózásig, hiszen a Kerena Studio dekorációval is készült, amit a vizes fűben nem tudtunk volna használni. Szerencsére még a kezdés előtt pár órával elállt az eső és a fotózás végén még egy kevés napsütés is jutott.

Jegyes fotózás Debrecen
Jegyes fotózás Debrecen
Jegyes fotózás Debrecen

A helyszín előnyei, igénybe vehető lehetőségek:

  • Debrecenből kocsival pár perc alatt kint is vagytok, mégis nagyon idilli, vidéki hangulat fogad benneteket.
  • A Zsuzsi Erdei Vasút Csereerdő nevű megállójánál található a helyszín, így a vasúti sín akár a képeken is szerepelhet.
Fotózás helyszín Debrecen - Csereerdő
  • A kert tulajdonosa, Csengeri Imre, kertépítő és fenntartó, szenvedélyesen űzi a hivatását, amit a kert rendezettsége bizonyít a legjobban. Amennyiben ide szerveznétek a fotózásotokat, egy ápolt, gondozott birtok fogad majd benneteket.
  • Az egyik melléképület teakonyhával, fürdőszobával van felszerelve. Itt lehetőségetek van átöltözni és a ruháitokat, esetleges kiegészítőket tárolni. 
  • A helyszínen található két tó, melyeknek stílusa különböző. A nagyobb méretű fűzfákkal és néhány paddal van szegélyezve, a kisebbik dísztó a fenyők árnyékában kapott helyet, a partján díszfüvekkel, levendula bokrokkal. 
Jegyes fotózás Debrecen
  • Találtok majd itt faházikót, nádast, romantikus kiskaput, farm hangulatot idéző fehér kerítést, barikat, fenyőkkel szegélyezett ösvényt, de összességében minden lehetőség adott egy zöld, természetközeli fotózáshoz.
  • Ha esetleg valamilyen extra tematikát álmodtatok meg, egyedi dekorációt is igényelhettek, legyen az egy tóparti piknik, vagy egy bohém, pávaszékes hangulat.

Orsi és Ádám jegyes fotózása előzte meg a helyszín promciós fotózását, amelyről egy külön blogbejegyzésben mesélek, hiszen a legelső styled shoot, amin részt vehettem, egy olyan szolgáltatói csapattal, akiket szívből ajánlok az esküvő előtt álló pároknak.

Ez a bejegyzés a debreceni fotózási helyszíneket bemutató sorozat részeként készült el. Az eddig publikált cikkeket is érdemes elolvasnod, ha inspirációt gyűjtesz közelgő fotózásotokhoz.
További cikkek a témában:

Ha az esküvőtöket szervezitek, de még nincs meg hozzá a fotós, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!

2015-ben fotóztam először esküvőt és a műfajba egyből beleszerettem. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg a jegyesekkel és a fotózásra érkezőkkel. 2024-től esküvőszervezőként is segítem a párokat. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.