Bohém esküvő Debrecen

Bohém esküvő – styled shoot

Debrecen legújabb fotózási helyszínének promociós fotózásához Kerekes Edinával egy bohém stílusú styled shootot álmodtunk meg. A Csereerdő szíve egy üde színfolt a környékbeli helyszínek között, hiszen hangulatában megidézi a rusztikus tanyák világát, de a levendula bokrok és a fűzfákkal szegélyezett tó igazán idilli, romantikus környezetet teremt. Szerettük volna bemutatni, hogy mennyire sokoldalúan lehet alkalmazni a választható dekorációkat és a hátteret egy-egy esküvői fotózás során, ezért a kicsit extrémebb elemek mellett klasszikusabb szettekkel is készültünk, de a domináns a bohém esküvő koncepciója maradt.

Először vehettem részt tematikus fotózáson, aminek már a szervezését is nagyon élveztem. Edina dekoraciós víziója és maga a helyszín is közel áll a stílusomhoz, így nem volt kérdés hogy elvállalom-e. Szuper csapat állt össze, akiket a későbbiekben is mindenkinek jó szívvel ajánlok! Volt akivel már dolgoztunk együtt, de volt olyan is, akivel itt találkoztunk először, mégis gördülékenyen haladt a „munka”. Mindannyiunk számára inspiráló volt a közös alkotás.

Dekoráció: Kerena Studio 
Helyszín: Csereerdő Szíve – Kerena Studio külső helyszín 
Virág: Laura virágai 
Haj: Berni HairStyles 
Smink: Sminkes Kertész Zsófia 
Ruha: Anett Bézy Csengeriné 
Videó: Korponai Viki 
Modellek: Gulyás Vivienn és Fekete Áron 
Fotó: Malom fókusz

Bohém esküvő Debrecen

Legjobban a bőrdzsekis, pávaszékes részeket vártam! Készült néhány klasszikusabb, hercegnősebb beállítás is, de a favorit a kicsit modernebb, bohém összeállítás lett.

A képeken kívül videó is készült, ami Korponai Viki munkáját dicséri. Megnézhetitek a helyet akár madártávlatból és a birtok hangulatát, az ott élő állatokat is jobban megismerhetitek az összefoglalóból.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Csereerdő szíve, egy korábbi blogbejegyzésben összefoglaltam a helyszín adottságait és az igénybe vehető lehetőségeket. Abban a cikkben egy jegyes fotózás képeivel illusztráltam a helyszínt, hiszen nem csak esküvői fotózás esetén érdemes meglátogatni a helyet. Sőt akár külső szertartás helyszínnek is kiválóan megfelel.

Ez a bejegyzés a debreceni fotózási helyszíneket bemutató sorozat részeként készült el. Az eddig publikált cikkeket is érdemes elolvasnod, ha inspirációt gyűjtesz közelgő fotózásotokhoz.
További cikkek a témában:

Ha az esküvőtöket szervezitek, de még nincs meg hozzá a fotós, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!

2015-ben fotóztam először esküvőt és a műfajba egyből beleszerettem. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg a jegyesekkel és a fotózásra érkezőkkel. 2024-től esküvőszervezőként is segítem a párokat. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.