Üzleti fotók

Üzleti fotók, amik megváltoztatják a játékszabályokat!

“Tényleg kihagyhatatlanok az üzleti fotók?” “Valóban szükségem van professzionális fényképekre a honlapomhoz?” Ezek a kérdések sok kisvállalkozó és vállalkozó fejében felmerülnek. Mint fotográfus, magabiztosan állíthatom, hogy megéri az befektetést! A honlapod alakítja ki sok esetben az első benyomást az emberek fejében a vállalkozásodról. A letisztult design és kiváló szöveg mellett olyan képekre van szükséged, amelyek az embereket azonnali kapcsolódásra ösztönzik.

Vannak határozott hátrányai annak, ha amatőr vagy stockfotókat használsz a honlapodon.

Az ügyfelek szeretnének megismerni, kedvelni és bízni benned, mielőtt megvásárolják a termékedet, lefoglalják a szolgáltatásodat, vagy felhívnak egy időpont egyeztetésért. Bármilyen kiváló is a munkád, egy olyan honlap, amelynek amatőr fényképei vannak, amatőr hatást kelt.

A mai tartalomfogyasztók magas minőségű elemekre várnak egy honlapon

Üzleti fotók esküvői szolgáltatókról

Amikor nem látják a csapatod arcát, a folyamatod pillanatképeit vagy a helyszíned belső tereit, az elbizonytalaníthatja őket. Az interneten bárki által megvásárolható stockfotók gyönyörűek lehetnek, de szándékosan hiányzik belőlük a személyesség, hogy sokféle célra alkalmazhatók legyenek. Semmit sem közvetítenek az egyedi hangulatról és arról, mi teszi különlegessé, felismerhetővé a márkádat! Ráadásul bárki megvásárolhatja az általad választott stockfotókat, beleértve a konkurenciádat is. Az ugyanolyan üzleti fotók több vállalkozáshoz társítva összezavarhatja a potenciális ügyfeleket.

A professzionális üzleti fotók erősítik a márkád személyiségét!

Még ha száz versenytársad is van, az a dolog, ami kiemel téged a kisvállalkozók közül, TE vagy. A brand fotózás képes rögzíteni a személyiségedet, az értékeidet, a folyamataidat, amik egyedivé teszik a vállalkozásodat. 

Üzleti portrék White Wedding Decor

Az egyedi üzleti fotók érdeklődést váltanak ki a nézőből

A mosolygó arcod látni, ahogy a munkádat végzed, kapcsolatot épít. Ki ne szeretne betekintést nyerni abba, hogyan készíted el a termékeidet vagy dolgozol az ügyfelekkel? Ezek azok az üzleti fotók, amelyek izgalmassá teszik a márkád.

A személyre szabott brand fotózás segít kitűnni

Az ügyfelek valószínűleg sok weboldalt böngésznek, amikor megoldást keresnek problémájukra. Azok a weboldalak, amelyek egyértelmű szöveget társítanak profi képekkel, kiemelkednek.

Minél vonzóbb a honlapod, annál tovább maradnak az emberek a felületen. Amikor tervezed a brand fotózást, kiválaszthatod a ruházatot, a háttereket és a kellékeket, amelyek harmonizálnak az oldalad színpalettájávall, és működnek a márka arculatával. Az egységes stílusú üzleti fotók alkalmazásával az egész honlap azonnal professzionálisabbnak tűnik majd. 

Üzleti fotók White Wedding Decor

Kriszti – White Wedding Decor – esküvői dekorosként olyan szárazvirágos kellékeket hozott magával, amiket egyébként a webshopján keresztül meg is vásárolhattok. Ezek a kiegészítők szó szerint valódi színfoltot jelentettek a fotókon és csodásan passzoltak Kriszti szakmájához.

Személyesen is megismerkedtem Bettivel, aki elkészítette nekem az első brand fotóimat. Ezáltal többször leszek látható az Instagramon. Annyira jól sikerült a fotózás, 51 képet sikerült kiválasztanom magamról. Pedig azt hittem, hogy rólam senki nem tud majd jó képet készíteni, annyira introvertált vagyok... Csak ajánlani tudom őt!

Üzleti fotók, amelyeket támogatják a tartalmaidat

Ahelyett, hogy értékes időt vesztenél olyan képek keresésével, amelyek beilleszthetők a grafikai anyagaidba, vagy valamennyire illusztrálják a szövegeid üzenetét, megtervezheted a pontos felvételeket, amelyek maximálisan támogatják a kommunikációs céljaid.

Egy weboldalnak kapcsolatot kell teremtenie és át kell alakítania a látogatókat ügyfelekké. Az üzleti fotók, amelyek bemutatják a szolgáltatást vagy terméket működés közben, pontos információkat adhatnak az embereknek.

Az üzleti fotók többletértéke a weboldalon túl

A honlapoddal csodát tesznek az üzleti fotók, de ezen felül segítenek a konzisztencia megteremtésében az összes marketing csatornádon.

Használhatod a brand fotóidat:

  • Közösségi média bejegyzésekben és profilképként
  • Szórólapokon
  • Nyomtatott és digitális hirdetésekben
  • Hírleveleid illusztrálásához
  • Sajtó anyagokban
Brand fotózás White Wedding Decor

Brand fotózásra van szükségem!

A legtöbb webshop tulajdonos elmulasztja ezt:

Miért fontos a brand fotózás webshop tulajdonosok és termékkészítők számára?

Sokan hajlamosak alábecsülni a jelentőségét, különösen ha webshopként vagy termékkészítőként működnek. Azonban érdemes megfontolni, hogy a minőségi, jól megkomponált üzleti fotók mennyire meghatározóak lehetnek az online jelenlét és az értékesítés szempontjából. Íme néhány ok, amiért a brand fotózás éppoly fontos a termékeseknek, mint a szolgáltatóknak.

Nimin.hu termékfotók
  • Az első benyomás számít: Az online vásárlók gyakran első látásra, impulzívan döntenek arról, hogy egy termék felkelti-e érdeklődésüket vagy sem. A magas minőségű és vonzó fotók segítenek kitűnni a versenytársak közül.
  • Megmutatja a termék valódi jellemzőit: A professzionális képek lehetővé teszik, hogy a vásárlók részletesen megvizsgálják a termékeket, közelebbről megismerjék azok anyagát, részleteit, méretét. Ez növeli a vásárlók bizalmát és csökkenti a visszaküldött termékek arányát.
  • A márkaimázs megerősítése: A tudatosan megtervezett, felismerhető fotók segítenek kialakítani és megerősíteni a márkaimázst. A képek stílusa, színei és megjelenése hozzájárulnak a márkátok egyedi arculatához is.
  • Támogatja az online marketinget: A minőségi fotók ideálisak a közösségi média posztokhoz, hirdetésekhez és egyéb marketing anyagokhoz. Ezek a képek vonzóvá teszik a márkát az online térben, és növelik az elkötelezett követők számát.
  • Növeli az értékesítést: Végül, de nem utolsósorban, a jó minőségű fotók közvetlen hatással vannak az értékesítésre. Azok a termékek, amelyeket vonzó és részletgazdag képek kísérnek, nagyobb valószínűséggel vonzzák a vásárlókat.

A Nimin.hu alkotójával már több fotózáson is túl vagyunk. Legutóbb az új naplójához készítettünk képeket. Fontos, hogy ezeken a fotókon bemutatjuk a termékeket használat közben és a márkanév mögötti személyt is jobban megismerik a követők.

Ha a te webshopodon is jól mutatna néhány élettel teli fotó, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben.

Üzleti fotók fotósokról

Egyéni fotós tanácsadás után brand fotózáson is találkozhattam Helemczi Viviennel, akit a saját stúdiójában látogathattam meg. A főprofilja az újszülöttek, kismamák és más családi pillanatok fotózása. Szerettem volna, ha a róla készített portrék finomak, nőiesek lennének, hiszen az ő alkotási stílusával is összhagnban kell legyenek a képek. Ha megnézitek az oldalát látni fogjátok, hogy mennyire kifinomult és bájos felvételeket készít az ügyfeleiről.

Frédi a korábbi egyéni fotós tanácsadás után, most ismét Debrecenbe utazott a fotózás kedvéért. A helyszín kiválasztásában teljesen szabad kezet kaptam. Balajti Frédi számára egy rusztikusabb, picit melegebb, mélyebb árnyalatokat felvonultató helyet kerestem. Az ő esetében is fontos volt, hogy a róla készült portrék rímeljenek a saját képi világával.

Nem titok, hogy fotózás előtt és alatt nagyon izgultam. Otthonosabban érzem magam a kamera másik oldalán, viszont hihetetlenül jól el tudtál lazítani és ez látszik a fotókon is. Ha nem tudnám mennyire voltam feszült, a képekre nézve csak egy jóképű, magabiztos pasit látok aki én vagyok! A képek pedig zsenik. Fotósként mondom, hogy olyan dolgokat láttál meg, amik nekem eszembe sem jutottak volna, de baromi jó ötleteket és beállításokat hoztál. Ritkán készül rólam ennyi jól sikerült fotó. Szóval hála és köszönet, hogy ezt ilyen profin összehoztad!

Üzleti fotók - ajánlatkérés

2014-ben indítottam el a fotós oldalam, így már 10 éve aktívan dolgozom fotográfusként. Imázs vagy brand fotózás is szerepel a szolgáltatásaim között, melynek célja, hogy olyan képek készüljenek Rólad, amiken keresztül jobban átadhatod a személyiséged a követőidnek és leendő vásárlóidnak. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg olyanokkal, akik fotózást terveznek. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.