Luby-kastély

Luby-kastély – az örök romantikusok esküvői helyszíne

Szeretnéd, ha az esküvőd egyedülálló, varázslatos és emlékezetes lenne? A Luby-kastély lehet a válasz a keresésedre! Ismerd meg az aprócska szatmári falu, Nagyar, esküvői helyszínét!

Miért remek választás a Luby-kastély?

A romantika és történelmi báj találkozása

A Luby-kastély egy varázslatos helyszín, amely a romantikát és a történelmi bájt ötvözi. Az elragadó rózsakertjével és a pálmaházával olyan egyedi esküvői élményt nyújt, amelyet csak itt találhatsz meg. A kastély kertje igazi paradicsom, tele rózsákkal, lugasokkal, amelyek tökéletesek a szabadtéri szertartásokhoz és a gyönyörű esküvői fotókhoz. Az ötezer rózsatővel büszkélkedhető kertben egy zenélő szökőkút is helyet kapott.

Luby-kastély Nagyar

Történelem és építészet

A Luby-kastély gazdag történelemmel rendelkezik, amely több évszázadra nyúlik vissza. Az épületet a 19. században építették, és azóta is megőrizte eredeti báját. A kastély belső terei elegánsak és kifinomultak, míg a külső terület varázslatos kertekkel és pálmaházzal büszkélkedhet. Az ilyen történelmi környezet különleges atmoszférát kölcsönöz az esküvőnek, amelyet a modern helyszínek soha nem tudnának reprodukálni.

Esküvő Luby-kastély

Kapacitás és árak

A Luby-kastély különböző méretű rendezvénytermekkel rendelkezik, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az esküvői igényekhez. Az árak versenyképesek, és többféle csomag közül választhatsz, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni. A helyszín személyre szabott megoldásokat kínál, hogy minden esküvő egyedi és különleges legyen. Az árak rugalmasak, így a költségvetésedhez igazíthatod az eseményt.

A Luby-kastély ideális választás azoknak a pároknak, akik:

  • Egyedülálló és kreatív esküvőt szeretnének. A kastély sokoldalúsága lehetőséget ad arra, hogy álmaitok esküvőjét valósítsátok meg, legyen szó akár klasszikus, vintage, vagy modern stílusról. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt, így akár tematikus esküvőt is szervezhettek, amely tükrözi a közös érdeklődési körötöket.
  • Fontosnak tartják a személyre szabhatóságot. A Luby-kastély csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy az esküvőd tökéletesen tükrözze személyiségeteket és stílusotokat. Az egyedi dekorációk, a különleges menü és a személyre szabott programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy napotok felejthetetlen legyen.
Luby-kastély esküvő
  • Rajonganak a romantikáért. Magát a kastély is tekinthetjük az építtető nászajándékának. Luby Géza építtette a 19. század második felében menyasszonya érkezésére. Ez a romantikus gesztus a mai napig áthatja a helyszín atmoszféráját, így tökéletes választás a romantikát kedvelő párok számára.
  • Szeretnék a vendégeiket elszállásolni. 10 darab apartmanház mellett, egy 40 férőhelyes wellness panzió is található a kastély területén. Ez hatalmas segítséget jelenthet, ha a násznép egy része távolabbról érkezik az esküvőre. A vendégek kényelmes elhelyezése hozzájárul a stresszmentes és gördülékeny eseményhez.

A Luby-kastély inspiráló történetei

Eszter és Miki mesés esküvője

Eszter és Miki ceremóniája a rózsakertben bőven tartogatott örömkönnyeket a násznép számára. Bűbájosak voltak és végtelenül boldogok. Egy fergeteges bulival tették fel az i-re a pontot. A helyszín varázsa és az intim hangulat felejthetetlenné tette az esküvőjüket.

Angéla és Gábor egyházi szertartása a Luby-kastély szomszédságában

Angéla és Gábor egyházi szertartását a kastély közvetlen közelében, a frissen felújított nagyari református templomban tartották, majd a polgári ceremóniára és a vacsorára tértek vissza a kastélyhoz. A templom és a kastély közelsége lehetővé tette számukra, hogy a nap minden fontos pillanata egymáshoz közel zajlódjon, így a vendégek is kényelmesen élvezhették az eseményeket.

Ha az esküvőtöket szervezitek és még nincs meg hozzá a fotós, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!

Esküvőszervezési tippek a Luby-kastélyban

Egyedi esküvői fotók

A kastély bővelkedik ideális fotózási helyszínekben. Nem csak a rózsakert és az épület belső terei fantasztikusak, hanem a pálmaház is a buja zöld növényeivel. Képzeld el magatokat egy romantikus séta közben a rózsakertben, vagy éppen a pálmaházban. Bónusz tipp: éjszakai fényképeket is készíthettek a mesterien megvilágított rózsalugas alatt. Ezek a képek örökké emlékeztetnek majd a nagy napotokra. Ha inspirációra vágysz, nézd meg az esküvői fotózás galériát.

Esküvőszervezés a Luby-kastélyban

A Luby-kastély profi csapata segít minden lépésben, hogy a nagy napotok valóban zökkenőmentes legyen. Az esküvőszervezés itt nem csak stresszmentes, hanem igazán élvezetes is lehet, hiszen a helyszín csapata több éves tapasztalattal dolgozik azon, hogy az álmaitok valóra váljanak.

Luby-kastély pálmaház

Tényleg megfizethetetlen egy kastélybeli esküvő?

Sokan úgy gondolják, hogy egy kastélyban tartani az esküvőt megfizethetetlen luxus, vagy éppen elcsépelt és giccses megoldás. Az igazság azonban az, hogy a Luby-kastély versenyképes árakat kínál, és rugalmas csomagajánlatokkal áll rendelkezésre. 

Ár-érték arány

A Luby-kastély ár-érték aránya kiváló, hiszen a szolgáltatások minősége és a helyszín szépsége minden pénzt megér. A személyre szabott csomagoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, így nem kell lemondani az álomesküvőről a költségek miatt.

A Luby-kastély egyedi és különleges élmény

A Luby-kastély nem csak egy helyszín, hanem egy élmény, amely örökre veletek marad. Az egyedi környezet és a történelmi hangulat olyan varázslatot kölcsönöz az esküvőnek, amelyet máshol nehezen találhatsz meg. A kastélybeli esküvők nem elcsépeltek vagy giccsesek, hanem éppen ellenkezőleg, igazán különlegesek és emlékezetesek.

Luby-kastély esküvői fotózás
Esküvő Nagyar
Esküvői fotós Debrecen

Záró gondolatok, ha még nem győzött meg a Luby-kastély

A Luby-kastély tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak, akik egy igazán romantikus, de természetközeli esküvői helyszínre vágynak. A kastély eleganciája, a varázslatos kertek és a pálmaház mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvőtök felejthetetlen legyen. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megismerd ezt a csodálatos helyszínt, és álmodj nagyot a nagy napotokra!  Egyébként a kastély múzeumként is látogatható, így érdemes elmenteni ezt a helyszínt a következő kirándulásotok célpontjaként is.

Ha még több inspirációra vágysz, nézd meg az esküvői helyszínekről szóló bejegyzést és kövess Instagramon is.

Luby-kastély esküvői dekoráció

Ha már kiválasztottad a helyszínt és a dátumot, ne habozz árajánlatot kérni.

2015-ben fotóztam először esküvőt és a műfajba egyből beleszerettem. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg a jegyesekkel és a fotózásra érkezőkkel. 2024-től esküvőszervezőként is segítem a párokat. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.