fbpx

Esküvői fotózás

Évi és Marci - Culinart esküvő és rendezvénypark

Évi és Marci esküvőjén adott volt a lehetőség, hogy Pannonhalmán készítsünk képeket, hiszen csak pár kilométerre volt a rendezvényparktól. Kisebb délelőtti kisebb csúszások miatt rizikósnak tűnt a kitérő egy turistáknak is vonzó helyszínhez. A képek a Culinart esküvő és rendezvényparkban készültek, ahol pár órával később a polgári szertartásuk és a vacsora is helyet kapott. Szerintem gyönyörű, őszi, kicsit borongós háttere volt az esküvői fotóknak és még a kíváncsi szemek se zavartak minket, hiszen csak négyen voltunk a videós kollégával kiegészülve. Az élet írja az esküvői forgatókönyveket… nem biztos hogy rossz eredményt kapunk, ha picit elrugaszkodunk az eredeti tervektől. Esküvői fotósként ez az esemény volt az eddigi legösszetettebb, a legnagyobb násznéppel. Izgalmas zárása volt a 2019-es szezonnak.

Rita és Zoli - Degenfeld-Schomburg kastély

A téglási Degenfeld-Schomburg kastély romantikus környezete okkal népszerű fotózási helyszín Debrecen és Nyíregyháza környékén. A kert szeptember végén is mesés hátteret nyújtott Rita és Zoli kreatív fotózásának, de a belső terek is gyönyörűek, elegánsak voltak. Az esküvő napján minden gördülékenyen ment, a szolgáltatói csapat végtelenül profin összedolgozott a helyszín stábjával és egymással is. Mikos Ákos ceremóniamesterrel és Muszka Tamás videóssal most dolgozhattam először együtt, de remélem, hogy nem utoljára! A Night Band zenekar pedig ismét hozta a tőlük megszokott minőséget. 

Dóri és Norbi - Semann Vendéglő

A Bánki Arborétum vezet a kedvenc fotózási helyszíneim toplistáján. A város közelében, mégis csendes, romantikus helyen. Dóri és Norbi kreatív fotózásán, akárcsak a júniusi jegyes fotózásukon varázslatosak voltak a fények. Hamar elfeledkeztünk az augusztusi hőségről és csak repültek a percek. Nagyon sok múlik a fotózás időpontján. Szeretem, ha nincs megkötve a kezem, hanem én javasolhatom, hogy mikor kezdjünk fotózni. Ezeket a mese fényeket kár lett volna kihagyni!⁠ Az esküvő napja is különleges volt, hiszen Dorcival mi osztálytársak, sőt padtársak voltunk ezért többször is sikerült meghatódnom. A vacsora helyszíne a Semann Vendéglő volt, ahol a kiszolgálás és az ételek is kifogástalanok voltak. Czaga József mint zenész nagyon lelkiismeretesen követte a buli eseményeit és hajnalig szórakoztatta a násznépet.

Vanda és Bence - ÁSZ Rendezvényház

Vanda és Bence esküvője ugyanolyan laza volt, mint amilyeneknek Őket megismertem. Nem akartak az elvárásoknak, trendeknek megfelelni, csak ünnepelni szerették volna a szerelmüket a család és a barátok körében. Az ÁSZ Rendezvényház adott otthont a nyár legvidámabb szertartásának és az önfeledt lakodalomnak is.  Az eseményeket Vőfély Attila vezényelte a legszórakoztatóbb, legmagabiztosabb módon, a zenéért pedig Sipos Sándor felelt.

Szandi és Marci - Villabogart

2019 első esküvője egy Pinterestre illő igazi bohém, nyári esküvő volt. Imádtam ennek a laza esküvőnek minden pillanatát! A természetközeliséget, a jópofa ötleteket, az arany dínókat az asztalokon, a Food truckot, és természetesen a kreatív fotózás helyszínét. Pár percig lehettünk bent a jelenleg felújítás alatt álló, de még így is lenyűgöző Festetics-Inkey kastélyban. Megérte! Szandi és Marci, köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a napon!

Esküvői fotózás ajánlatkérés