fbpx

Esküvői fotózás

Nóri és Roland - ÁSZ Kuzin

Nóri és Roland esküvőjén a humorból nem volt hiány!
Az időjárás a kreatív fotózáson és az esküvő napján is kegyes volt hozzánk, így egy igazán szép őszi esküvőt örökíthettem meg. Hamar megtaláltuk a közös hangot és nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem őket. A kreatív fotózásunk helyszíne a Szent Teréz-Kápolna volt Tarcalon. Biztos vagyok benne, hogy egy órával korábban is káprázatos lett volna a kilátás, de nem tudtunk betelni a naplemente színeivel. Ezen az esküvőn dolgozhattam először az IKONArtMedia csapatával, akikkel annyira gördülékeny volt a munka, hogy közös csomagajánlatokat is kidolgoztunk, hogy jövőre még több esküvőn találkozhassunk. Ha kíváncsiak vagytok a szolgáltatói csomagra, amiben fotó, videó, dj és szelfigép is szerepel akkor látogassátok meg a www.ikonvideo.hu oldalt.
Helyszín: ÁSZ Kuzin
Ceremóniamester: Kasuba Esküvő
 
Esküvő Tarcal Szent Teréz-Kápolna

Kitti és Dávid - Park Hill

A Park Hill tökéletes választás volt: elegancia és a természetesség összhangja.  Kár lett volna kihagyni néhány fotót a szertartás helyszínén. A naplemente fényei és a hely, ahol pár órával korábban kimondták azokat a bizonyos igeneket. Kitti és Dávid esküvője bővelkedett a megható pillanatokban.  A szertartás és a vacsora alatt is elhangzottak olyan sorok, vagy elkaptam olyan pillantásokat, amiktől én is elérzékenyültem. A tortavágás után néhány éjszakai felvételt is készítettünk, hiszen tündérmesébe illő volt a háttér a hangulatos megvilágításnak köszönhetően. 

Esküvő Debrecen Park Hill

Orsi és Ádám - Kerekerdő Rendezvényház

Orsi és Ádám esküvőjének napja ugyanolyan esősen indult, mint a jegyes fotózáskor. A szertartásra viszont már enyhült az időjárás és minden tökéletesen a forgatókönyv szerint haladt. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan esküvőm, amikor nem csúsztak be bakik, vagy nem kellett módosítani a menetrendet az időjárás miatt. Ne féljetek az esőtől és a borongós, felhős időtől! Sok esetben a fotóknak jól is állnak a fellegek. A nagy napot egy külön napos kreatív esküvői fotózás követett. Az már kánikulában zajlott, de Orsi és Ádám is hősiesen helytálltak. Gyönyörű helyeken barangoltunk, olyan volt mint egy mini vakáció.

A kreatív fotózás helyszínei Orsi kutatómunkáját dicsérik. A Kincsem Kastély felújításával csak a nyár elején készültek el. Még nincsen akkora híre, pedig csodálatos a kastély és a panoráma is. Nagyon hálás vagyok, amiért Orsi rátalált erre a szépségre Tolcsván. Őszintén eléggé bizonytalan voltam az elején, hogy hogyan tudjuk menyasszonyi ruhában és öltönyben megközelíteni a Tengerszemet, de azt hiszem megérte! A kreatív fotózásának zárásaként Hercegkúton gyönyörködhettünk a naplementében. Ez a pincesor akármelyik mesekönyv illusztrációja lehetne.

Esküvői fotózás Hercegkút

Rita és Zoli - Degenfeld-Schomburg kastély

A téglási Degenfeld-Schomburg kastély romantikus környezete okkal népszerű fotózási helyszín Debrecen és Nyíregyháza környékén. A kert szeptember végén is mesés hátteret nyújtott Rita és Zoli kreatív fotózásának, de a belső terek is gyönyörűek, elegánsak voltak. Az esküvő napján minden gördülékenyen ment, a szolgáltatói csapat végtelenül profin összedolgozott a helyszín stábjával és egymással is. Mikos Ákos ceremóniamesterrel és Muszka Tamás videóssal most dolgozhattam először együtt, de remélem, hogy nem utoljára! A Night Band zenekar pedig ismét hozta a tőlük megszokott minőséget. 

Vanda és Bence - ÁSZ Rendezvényház

Vanda és Bence esküvője ugyanolyan laza volt, mint amilyeneknek Őket megismertem. Nem akartak az elvárásoknak, trendeknek megfelelni, csak ünnepelni szerették volna a szerelmüket a család és a barátok körében. Az ÁSZ Rendezvényház adott otthont a nyár legvidámabb szertartásának és az önfeledt lakodalomnak is.  Az eseményeket Vőfély Attila vezényelte a legszórakoztatóbb, legmagabiztosabb módon, a zenéért pedig Sipos Sándor felelt.

Szandi és Marci - Villabogart

2019 első esküvője egy Pinterestre illő igazi bohém, nyári esküvő volt. Imádtam ennek a laza esküvőnek minden pillanatát! A természetközeliséget, a jópofa ötleteket, az arany dínókat az asztalokon, a Food truckot, és természetesen a kreatív fotózás helyszínét. Pár percig lehettünk bent a jelenleg felújítás alatt álló, de még így is lenyűgöző Festetics-Inkey kastélyban. Megérte! Szandi és Marci, köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a napon!

Esküvői fotózás ajánlatkérés