Menyasszonyi csokor az esküvő után

Menyasszonyi csokor az esküvő után – így őrizd meg stílusosan!

Az esküvő napján minden részletre komoly gondot fordít az ifjú pár és ez alól a menyasszonyi csokor sem kivétel. A virágkötő vagy dekoros segítségével hosszú fejtörés után választják ki a nagy nap stílusával és a menyasszony személyiségével, megjelenésével harmonizáló csokrot. Fotókon tovább is gyönyörködhetünk benne, de mit szólnátok hozzá, ha akár emléktárgyként a nagy nap után is veletek maradhatna? És most nem egy kiszárított, porosodó csokorra gondolok, hanem premium designer termékekre.

Menyasszonyi csokor lámpaként

A budapesti székhelyű Viaplant csapata növények felhasználásával készít lámpákat, bútorokat és más lakberendezési tárgyakat, de már esküvői emlékőrzéssel is foglalkoznak. A menyasszonyi csokor és az esküvői dekoráció elemeinek felhasználásával alkotnak számotokra lámpát, faliképet vagy akár poháralátét szettet. Örök életre helyet kaphat az otthonotokban életetek egyik legszebb napjának darabkája. Az esküvői virágokból készült Viaplant tárgyaknak pedig nem csak esztétikai, hanem személyes értéke is van, hiszen számunkra különleges és fontos emlékeket hordoznak magukban. Így válhat a múlandó menyasszonyi csokor családi örökséggé.

Viaplant lámpa menyasszonyi csokor felhasználásával

Ezt az exkluzív szolgáltatást nem csak az ifjú párok figyelmébe ajánlom, hiszen ennél személyesebb nászajándékra nincs is szükség. Tapasztalatból mondom, hogy rettentően nehéz például lánybúcsús csapat nevében kreatív és egyedi közös ajándékot találni a pár számára. Akár menyasszonyként, akár leendő vendégként szerettél bele ebbe a koncepcióba, most egy apró ajándékkal tudlak benneteket segíteni. A MalomFókusz10 kuponkód felhasználásával 10% kedvezmény jár nektek az esküvői termékcsalád vásárlásakor.

A Viaplant valójában nem egy-egy tárgyat kínál a megrendelőknek, hanem tárgyalkotó csomagokat. Így a menyasszonyi csokor virágaiból készített termékekből tudtok ajándékozni az örömszülőknek vagy a tanúknak is. A gyártás minden folyamata Magyarországon zajlik, akár a budapesti műhelybe is ellátogathattok megnézni az alkotás fázisait.

Mivel egyedi megrendelésekre is van lehetőség, akár más személyes tartalommal bíró helyszín növényeit is felhasználhatjátok. Mennyire romantikus gondolat annak a parknak a fűszálaiból lámpát készíteni, ahol megtörtént a lánykérés? Garantáltan könnyeket csaltok az anyukátok szemébe, ha a szülői ház kertjében álló fának leveleiből átadtok egy bekeretezett képet. Az ötleteknek csak a képzelet szabhat határt, éppen ezért tartom fantasztikusnak a Viaplant termékeit.

“A jó tárgy az, amiről tudod, hogy miért fontos neked.”

Viaplant lámpa esküvői dekorációból
Viaplant lámpa esküvői csokor felhasználásával
Viaplant emléktárgy menyasszonyi csokorból
Viaplant lámpa esküvői csokor felhasználásával

Egyedi tervezésű esküvői fotós díszdobozok virágokkal díszítve

Szeretném bemutatni nektek a megújult esküvői fotós díszdobozaimat, amiket a Viaplant csapatának köszönhetek! A fotózásaim során a két legfontosabb szempont a természetesség és az időtlenség. A Viaplant maradandó növényi textúrája is ezt a két dolgot jelképezi. Az új alapanyag segítségével egy egyedi kivitelezést kapott a Malom Fókuszos díszdoboz, aminek a történetével még jobban tudok azonosulni, hiszen személyes kötődésem van a Viaplant termékeihez.

Malom fókusz esküvői fotós díszdoboz a Viaplant műhelyéből

Miért volt számomra különösen fontos az együttműködés? Kevesen tudják, hogy eredetileg tájépítésznek készültem. Tervezőirodai munkám során bekapcsolódhattam egy időre a magyar fejlesztésű Viaplant életébe is. Az ott töltött másfél év alatt láthattam, hogy mennyi kreativitással, gondos figyelemmel állítják elő a termékeiket. Őszinte lelkesedéssel figyelem azóta is a márka növekedését, azt ahogy egy kísérletből designer termékké nőtte ki magát. Az új dobozokat már az ő műhelyükben állítják össze gondos kezek. A Malom Fókuszos emlékőrzőket tehát mától valódi virágszirmok és fűszálak fogják díszíteni.

Ne feledjétek a kedvezményes kuponkódot az esküvői termékcsaládhoz: MalomFókusz10

A cikkben szereplő képek forrása a Viaplant és a fotós fobozokról pedig Fekete Vivi kollégám készítette a képeket.

Ha az esküvőtöket szervezitek, de még nincs meg hozzá a fotós, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!

2015-ben fotóztam először esküvőt és a műfajba egyből beleszerettem. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni. A blogomon az elmúlt évek tapasztalatát osztom meg a jegyesekkel és a fotózásra érkezőkkel. 2024-től esküvőszervezőként is segítem a párokat. További hasznos tippekért olvasd el a többi bejegyzésem.