Tavaszi kikelet - Családi fotózás Debrecenben

Rohannak az évek és a gyermekeid néhány szempillantás alatt felcseperednek!

Családi fotózás Debrecen

A gyerekkor legkülönlegesebb pillanataiban állíthatjuk meg az időt a fényképek segítségével.

Természetközeli családi fotózás, ahol önmagatokat adhatjátok!

Ez nem a szokásos pózokban feszengős, műtermi fotózás. Olyan családoknak szól, akik nem félnek egy kis közös játéktól, az összemasztolódó ruháktól, akik nem ragaszkodnak az ünneplőhöz és a megkomponált pózokhoz.

Tavaszi kikelet - Családi fotózás Debrecenben

Tudom, hogy édesanyaként a rengeteg teendő mellett nincsen már energiád, időd elmélyedni a telefon beállításaiban, vagy tanulmányozni a fényképezőgépet, hogy szép képeket készíts a gyermekeidről. 

Mindannyiunk mobilja tele van közepes minőségű fotók halmazával, de mégsem találunk közöttük olyat, amit betennénk a családi albumba, vagy amivel a rokonainkat megajándékoznánk.

Lifestyle családi fotózás

Miért a Malom Fókusz?

Ha egy hangulatos, játékos délutánt szeretnél, ami után valódi érzelmek köszönnek vissza a képeken, akkor jó helyen jársz.

Mini csomag

Normál csomag

Extra csomag

Foglalható időpontok:

Április 3. vasárnap 15:00, 16:00, 17:00

Április 10. vasárnap 15:00, 16:00, 17:00

Utómunka

A képeket minden esetben utómunkázom, de csak visszafogottan retusálok. Azoknak a családoknak, akikkel együtt dolgozom fontos a természetesség és a valóságot szeretnék viszontlátni a fotóikon. Ezek a szempontok az utómunka során is lényegesek, ezért nem retusálok címlapra illő, irreálisan hibátlan bőrű modelleket a szülőkből. Úgy gondolom, hogy az átadott sorozatnak időtlennek kell lennie, ami tíz-húsz év múlva is szép emlékeket elevenít fel.

Fotók átadása

Képeiteket digitálisan kapjátok meg, ezen felül lehetőségetek van fotókönyvet rendelni. Egy online galériából tudjátok majd kiválasztani a sorozatból a kedvenceiteket. Vászonképek, nyomtatott fotók és egyéb emlékőrzők rendelésében is tudok segíteni.

Ki van a kamera mögött?

2015 óta egyre nagyobb szerepet töltött be a képalkotás az életemben, ami mára vállalkozássá nőtte ki magát. Az esküvők mellett családi és portré fotózásokat vállalok. Szeretem az emberek közötti kapcsolatokat, őszinte pillanatokat megörökíteni.

Az elmúlt évek alatt nagyon sok család életének mérföldköveinél lehettem jelen. Ilyenkor nem csak a képek technikai minőségére figyeltem, hanem arra is, hogy a megrendelőim élményekkel térjenek haza egy-egy fotózásról.

debreceni esküvői fotós

Kedves Betti!⁠ Nagyon köszönjük a tegnapi alkalmat, a türelmedet, a rugalmasságodat!⁠ Csak egy “megérzés” volt, hogy műtermi, beállított képek helyett valami sokkal spontánabbat szeretnék, de utólag belegondolva, örülök, hogy a gyerekeink azt tapasztalhatták meg a fotózás során, hogy úgy “jók”, ahogy vannak, hogy nem kell egy külső személynek megkomponálni a mozdulataikat ahhoz, hogy kellően idilli legyen az eredmény.⁠ Szóval sokat jelent nekünk, hogy partner voltál mindehhez.

Barbi

Annyira gyönyörűek ezek a képek, hogy el sem hiszem, hogy mi vagyunk rajta. Még tegnap éjjel szerkesztettem egy fotókönyvet a képekből. Gondolkoztunk, hogy melyiket lehetne előhívni, keretezni aztán nem tudtunk dönteni. Egy egész könyv lesz belőle!

Petra

4 ok, amiért megérné eljönnötök egy fotózásra:

1.

Végre készülne rólatok olyan fotó, amin mindannyian rajta vagytok! Igen… még az anyukák is! 😉

2.

A fényképek a legcsodálatosabb ajándékok a nagyszülőknek!

3.

Ha eddig féltél, hogy a gyerkőcöd nem viselkedne jól egy fotózáson, itt nem is kell!

4.

Hidd el, ezekért a képekért a gyermekeid még nagyon hálásak lesznek!

Érdemes még a tavaszi alkalmak valamelyikére lecsapnotok, hiszen ezek a képek különleges anyák napi ajándékok is lehetnek!

Ne csak szelfiken szerepeljetek, megérdemlitek a fotózás élményét!

Csomagajánlatok és részletes tájékoztató