fbpx

Portré fotózás

Nem szükséges különleges indok néhány jól sikerült fotóhoz! Egyszerűen megszülethet az az ötlet bennünk, hogy szeretnénk minőségi felvételeket magunkról, amiket jó lesz visszanézni. Portfólió, glamour fotózásnak is nevezhetjük, de a portré fotózás lényege, hogy a te elképzeléseidnek megfelelő legyen a végeredmény, ezért többször is egyeztetünk egy-egy ilyen fotózás előtt. Megvitatjuk a helyszíneket, öltözéket, kiegészítőket és közösen megtervezünk egy olyan alkalmat, aminek Te leszel a főszereplője

Családi fotózás

A családi életetek mérföldköveit célom megörökíteni. Legyen szó családbővülésről, különleges eseményről, ünnepről. Olyan képek készülnek egy-egy ilyen alkalommal, melyek sokáig díszíthetik otthonotok falát, szívesen mutatsz meg gyerekeidnek és tökéletes ajándékok lehetnek a nagyszülőknek. A fotózás helyszíne lehet az otthonotok, de szabadtérre vagy stúdióba is szervezhetjük. A legfontosabb, hogy természetes, sallangmentes képeket adjak át nektek, melyeken valódi önmagatokat láthatjátok viszont! 

Kedves Betti!⁠ Nagyon köszönjük a tegnapi alkalmat, a türelmedet, a rugalmasságodat!⁠ Csak egy “megérzés” volt, hogy műtermi, beállított képek helyett valami sokkal spontánabbat szeretnék, de utólag belegondolva, örülök, hogy a gyerekeink azt tapasztalhatták meg a fotózás során, hogy úgy “jók”, ahogy vannak, hogy nem kell egy külső személynek megkomponálni a mozdulataikat ahhoz, hogy kellően idilli legyen az eredmény.⁠ Szóval sokat jelent nekünk, hogy partner voltál mindehhez.

Barbi

Brand fotózás

Manapság szinte az összes vállalkozónak szüksége van professzionális portrékra, hogy könnyebben megszólítsa az ügyfeleit. A Malom fókusz új szolgáltatása a Brand vagy Imázs fotózás, melynek célja, hogy olyan képek készüljenek Rólad, amiken keresztül jobban átadhatod a személyiséged a követőidnek és leendő vásárlóidnak. Ügyfeleim felismerték, hogy az online kommunikációhoz elengedhetetlenek a jó minőségű fotók, ezért kampányokhoz, honlaphoz, közösségi média felületekhez promóciós fotózást szervezünk. Ha a márkád, terméked, szolgáltatásod népszerűsítéséhez neked is szükséged van hasonló képekre, fordulj hozzám bizalommal!

Portré fotózás ajánlatkérés